Referenser Funktionell träning

Jag tränar funktionell träning, och har gjort det nu i några år som ett komplement till gymträningen. Passet är grymt bra för det är en mix av styrka och flås och skonsam för kroppen. Camilla som håller passet, är en glad och söt donna som verkligen pushar en att köra max, och då menar jag Max. Jag har tävlat i tough viking och där har funktionell träning varit en bra grund för mig.
/Anders 45 år

Funktionell träning är ett pass som ger mej kondition och även styrka. Jag funkar bättre i vardagen. Att dessutom passen är olika från gång till gång gör att det alltid är spännande, givande och roligt att komma på passen. Camilla är en fantastisk instruktör som peppar och alltid har humöret på topp!
/Lena 47 år

Har alltid varit aktiv på fritiden med skidåkning, klättring, fiske och jakt. Men det senaste året har jag börjat gå på gruppträning och det ångrar jag inte. Jag har kommit över det där problemet att man gruvar sig för att träna, nu längtar man hellre till nästa pass. Jag tackar Camilla för det, som har en sån bra variation på träningen och peppande inställning. Det gör att man vill fortsätta!!!
/Fredrik 42 år

Jag tränar funktionell träning med Camilla, det är en rolig o omväxlande form av träning. En variation av puls o styrka. Inget pass är likt det andra utan alltid någon ny rolig utmaning, man får ofta testa sin komfortzon (klarar jag att hoppa så högt, kan jag stå på händer mm). Att dessutom ha en ledare som är så peppande som Camilla är ett extra plus
/Catarina 49 år

Träning har jag alltid tyckt varit tråkigt och jobbigt, när jag tänker efter så beror detta på att jag inte hittat vad jag tycker är kul i träning, att jag alltid gått med en klump i magen till träningarna. Men för några år sedan började jag på gym, från början gymmade jag mest men gick sedan över till att köra pass.
Funktionell träning är ett pass som jag fastnade i fort. Det går ut på att man har olika stationer som är inriktad på styrka och kondition. Som två i ett och det älskar jag med funktionell träning. Passen hjälper mig att faktiskt träna. Hade jag inte hittat Camillas pass hade jag inte tränat så mycket som jag gör idag. Alla övningar vi gör är inspiration till mig.
/Rasmus 16 år

Funktionell träning, stationsträning, ett jobbigt och roligt sätt att träna. Det blir aldrig enformigt för man byter efter 3*45 sekunder. Det är bra musik och en otroligt härlig instruktör som är peppande, drivande och härlig. Känner man sig trött och oinspirerad så är man glad och pigg efter Camillas pass. Det är blandande stationer där det är både styrka och kondition. Ett pass som svischar iväg snabbt.
/Karin 50 år

Funktionell träning formar till kroppen och du känner bara efter några gånger att du faktiskt kan utmana dig själv. Därför att Camilla är suverän på att peppa och få dig att orka lite mer än vad du trodde var möjligt. Jag tycker det är superbra att komma igång att träna lite hårdare efter en stor viktnedgång, sen så är det roligt att se resultat som gör en piggare och gladare.
/Kristina 45 år

Jag gillar att träna i en grupp eftersom man blir mer motiverad av att ge sitt bästa. Samtidigt får man hjälp med att Camilla visar hur övningarna går till och man lär sig på rätt sätt. En positiv energi ger Camilla oss till gruppen.
/Linnea 18 år

Funktionell träning, du får mig att göra saker som jag kanske inte tror att jag klarar av, och du är peppade.
Jag tycker att du är en pigg vitaminkick fina Camilla!
/Anette 45 år