Referenser HIIT

HIIT är ett kortare pass på 20- 25 minuter, men intensiva minuter med hög puls. Där kör du 3-5 stationer och 30 sekunder vila. Ett pass som du främst använder din kropp som redskap. Som vanligt får Camilla en verkligen att köra skiten ur sig. Bästa instruktören jag haft ever.
/Anders 45 år

HIIT är ett pass som passar mej utmärkt, eftersom jag tycker om intervall träning och vill ta ut mej till max. Ett plus är att ha Camilla som instruktör eftersom hon är otroligt kunnig och pressar mej att kämpa.
/Lena 47 år

Har alltid varit aktiv på fritiden med skidåkning, klättring, fiske och jakt. Men det senaste året har jag börjat gå på gruppträning och det ångrar jag inte. Jag har kommit över det där problemet att man gruvar sig för att träna, nu längtar man hellre till nästa pass. Jag tackar Camilla för det som har en sån bra variation på träningen och peppande inställning. Det gör att man vill fortsätta!!!
/Fredrik 42 år

Har börjat på HIIT-pass med Camilla o de ger mig så mycket. Har varit löpare i ca 1 1/2 år o tycker HIIT:en höjer konditionen o även styrkan. Eftersom varje effektiva tid är 30 sek så orkar man verkligen ge ALLT på varje station. Dessutom blir det aldrig tråkigt, eftersom det är variation på stationerna vecka efter vecka. Otroligt givande o roliga pass med grymma spellistor. Har ju en grym ledare i dig också Camilla, det gör att man orkar ett snäpp till.
/Catarina 49 år

HIIT har jag kört i 2 veckor nu. Jag älskar det redan. Passet är väldigt intensivt och ca 25 minuters jobb. Men ändå är man lika slut som man är efter 50 minuter funktionell träning. Jag tror såhär, ska man fastna i ett pass så måste man ha en bra instruktör. Det har jag, Camilla är den bästa instruktör jag någonsin har haft och troligen den bästa jag kommer få. Hon förklarar övningarna tydligt. Hon visar alltid sin glada sida och sprider väldigt mycket positiv energi. Utan Camilla hade jag inte tyckt om träning och hennes pass som jag gör nu.
/Rasmus 16 år

HIIT gör att jag mår bra i kropp och själ. Både på passet och efteråt. Camilla som är instruktör gör det hela mycket bättre, hon pushar en och motiverar mig till max!! Kanon pass med andra helt enkelt!
/Linnea 18 år