-Jag har aldrig varit speciellt intresserad av att idrotta eller ens träna för min egen skull. Har alltid tänkt att det hinner jag sen 😊 Jag har gjort försök i perioder men inte satsat på något fullt ut.

Nu är jag där. Kroppen ska hålla ett bra tag till och därmed stärkas.

Min syster frågade mig om jag inte ville prova på JUMPING®Fitness. Jag visste inte ens vad det var. Men jag provade och blev fast, så roligt, allsidigt och verkligen en genomkörare av alla muskler.

Även de, jag så att säga, visste att jag inte hade! Men jag bor en bit ifrån studio Coach CamOn, där jag tränar.

Så jag tänkte att löpning, som jag försökt mig på förut, kunde vara ett bra komplement. Jag hade rätt.

Tack vare JUMPING®Fitness har jag upptäckt att mitt löpsteg har utvecklats. Jag förstår vad instruktioner för löpning menas nu, när man ska få benen som ”ett hjul” under kroppen.

JUMPINGEN som bl a fokuserar på att lår ska möta mage har hjälpt till massor, nu får jag upp benen i löpningen.

Eftersom att JUMPINGEN kräver att man kniper, och jag har förlossningsskador, har min bäckenbotten tightas till och jag kissar inte på mig vid löpning längre.

Jag har även stärkt upp mage och rygg så min hållning vid löpning är helt annan nu.

SÅ BRA! JUMPING®Fitness är MAGI!

Helt enkelt FANTASTISKT!

/Helene

December 2023

-I början av 2023 kom en arbetskollega med tipset, ”ska vi inte prova JUMPING®Fitness, har hört att de ska va roligt och bra träning.”

Rätt så sliten på de mesta, mkt jobb, trött kropp som samlade lymfa/väska, tunga ben som följd valde jag till slut att prova på efter lite tjat 😉.

Tidigare har jag haft svårt att hitta en träningsform som jag över tid håller i, tycker är roligt. Har dåliga fotleder med väl uttöjda ledband som påverkat vilken aktivitet jag törs göra, så fort jag blev trött o ofokuserad vrickade eller stukade jag fötterna.

Utöver det bekymmer med sköldkörteln sen många år och medicineras med levaxin vilket är största skälet enligt mig att de blir stopp i cirkulationen uppåt. Dels blir kroppen trög men också såna biverkningar av medicinen.

Såhär snart ett år efter studsar jag på och trots att hösten varit lite motig av olika skäl ser jag nu fram emot en ny termin. De är roligt, bra musik, fin och lagom gemenskap ( man kommer som man är) perfekt med kursform, då är de bokat och man infinner sig på sin träning🙈 fötterna håller och otroligt förvånande har jag inte klivit snett en enda gång….. Ibland lite trött i dem förstås men de vore väl konstigt annars.

Tacksam för individuell träning. Tacksam för JUMPING®Fitness.

Testa om du är nyfiken!

/Ulrika

December 2023