Ett tufft pass utomhus med olika övningar. Vi använde allt ifrån bildäck till stockar. Riktigt jobbigt men härligt utmanade pass! Träning som ger resultat. Camilla puschar och peppar på bra, så man inte ger upp utan fortsätter kämpa.
/Kalle 45 år

Att vara utomhus och träna är skönt, och ger extra energi när man ska köra hårt. Camillas Boot Camp är en bra och varierad träning med olika övningar. Olika material från naturen används, men främst den egna kroppen! Toppenbra träning, jobbigt men ändå roligt. Det ger en härlig teamkänsla! Camilla peppar på gruppen riktigt bra!
/Malin 38 år

Boot Camp med Camilla är roligt och hårt! Grym träning och en härlig TeamKänsla infinner sig direkt. Vi peppar varandra och hejjar på så att alla når ända in i mål! Ingen blir ”lämnad” utan alla kämpar på tillsammans!
Perfekt träning för alla, eftersom Camilla anpassar Boot Campet utifrån gruppen. En bra träningsform för tex. Arbetsgrupper och företag, som får bygga på teamkänslan i gruppen!
/Anders 28 år

Spännande och riktigt utmanade att vara med på Camillas Boot Camp. Varierade övningar utomhus med olika tuffa övningar i naturen. Härligt att ha stora ytor att röra sig på. Alla i gruppen kämpar sitt hårdaste och alla peppar varandra, jösses vilken härlig sammanhållning! Detta borde alla prova på. Glädje, bra träning och en härlig gemenskap.
/Lisa 33 år

Häftigt att träna lik militärens sätt att träna. Nya och utmanade övningar som pressar dig till att verkligen prestera! Häftigt och tufft att vara utomhus och bli lite skitig! Camilla var grym på att peppa oss att aldrig ge upp!
/Kalle 22 år

Alla i gruppen hängde med och kände att övningarna fungerade bra. Camillas fantasi har skapat ett bra pass för både kvinnor och män. För en arbetsgrupp så är detta verkligen att rekommendera, eftersom det blir en härlig teamkänsla i gruppen och ett bra naturligt samarbete uppstår. Hårt, svettigt, roligt och utmanande träning. Detta gör vi gärna om igen!
/Torsten 45 år