” När jag bytte från ett gym till ett annat så hade jag aldrig tidigare tränat på olika gruppträningar, jag visste knappt vad Zumba var, bestämde mig för att pröva, och det är jag evigt tacksam för idag. Efter första passet med Camilla kände jag bara ren glädje i kroppen. Detta blev snabbt till ett beroende, det är så vansinnigt roligt att dansa med Camilla och dem andra i hennes klasser. Jag blir alltid glad, full av energi och jätte svettig. Ett perfekt träningspass enligt mig! Zumba gör en alltid glad oavsett hur trött man är innan så blir man pigg och glad efteråt”
/Ida 31 år

Jag har dansat zumba med Camilla som coach/ledare nu över ett år och det har blivit som en livsstils förändring. Min andra familj och en glädje som är svår att beskriva, det måste praktiseras och utföras och du kommer att finna en ny mening med ditt liv ? Du får röra dig till bra musik och ditt muskelminne förbättras och du får bättre kondition och smidighet. Allt i ett koncept!
/Kristina 45 år

Började sommaren 2015 på Zumba®fitness med Camilla som instruktör, och redan efter ett par gånger känner jag hur bröst o ländrygg blir bättre och mer rörlig, min hållning blir bättre. Jag vill absolut rekommendera denna träning Zumba®fitness som gör en rörlig och så fantastiskt glad, sen beror det såklart på instruktören Camilla som får en och tycka det är kul och inspirerar sina deltagare till stordåd.
/Carin 55år

Camilla, du är en av de härligaste människor jag träffat. Man får alltid så mycket energi av dig, en riktigt inspirerande kvinna! Tack vare Zumba-klasserna med dig har jag fått mycket bättre självförtroende och på så sätt vågar jag mer. Inte bara på de passen, även utanför. Zumba®fitness har även gett mig bättre kondition, kroppskontroll och glädje. You rock ❤
/Erika 23 år

Jag älskar att gå på Zumba med dig, bästa Camilla. Superkul och jag går lycklig från varje pass! Alla som har chansen borde ge Zumba®fitness en chans. Svetten lackar och det känns inte ens att man tränar för det är såååå himla roligt!
/Anette 45 år

”Jag tycker att Zumba är det absolut roligaste sättet att träna. Ett pass med Camilla ger så mycket energi och glädje att både kropp och själ mår bra. Alla borde prova.”
/Anna-Karin 46 år

”Zumba, ren träningsglädje! Om du som jag gillar att dansa och röra dig till musik så kommer du att gilla Zumba. Camillas Zumbapass är roliga och inspirerande och med modern latinomusik och även en och annan låt från hitlistorna. Stegen och rörelserna som kan tyckas svåra i början lär man sig snabbt.  En timme går så fort och du får en rejäl genomkörare både kondition och till viss del styrka. Det är otroligt roligt och jag går från ett pass med ny energi och ett leende på läpparna även om kroppen är trött. Jag har fått bättre kondition, kordination och balans tack vare Zumban och längtar till nästa pass innan det jag är på har slutat.  Och vad roligt vi har tillsammans gammal, som ung och med olika kroppsformer. Zumba kan alla vara med på, och Zumba med Camilla kan man aldrig få för mycket av.”
/Karina 50 år

”Camilla är en instruktör som bjuder på sig själv, välkomnar en med öppna armar när man kommer som helt ny , får en att våga dansa och våga skaka loss även fast man är nybörjare. Peppar en att ta i och våga ta för sig, och ta plats. Har aldrig träffat en instruktör som kan konsten att sprida sådan positiv energi, att man tar i de där lilla extra fast man känner att ”nu bär inte benen mig”. Camilla får träningen att kännas rolig,  även fast den är jobbig så blir den rolig med henne som instruktör! Hon kan konsten att få alla att känna sig speciella och hon ser verkligen varje person!”
/Maria 28 år

”Camilla är helt suverän som ledare för zumba® fitness enligt min åsikt. Hon sprider glädje och energi omkring sej och har roliga danser. Jag går därifrån svettig och nöjd varje tisdag.”
/Sara 48 år

”Zumba®fitness ger mig så otroligt mycket, både för kropp och själ. Det är en helt fantastisk kombo av konditions- och styrketräning. All stress och alla vardagsbekymmer bleknar när jag skakar loss under Camillas ledning. Hon pushar och peppar oss och det märks att hon stortrivs med det. Jag har äntligen hittat min grej och jag letar inte längre efter ursäkter för att skippa träningen!”
/Åsa 45 år

ZUMBA gör mig Glad, Energifylld, Pigg och Lycklig! / Monica

Man återfår livsglädjen och blir inspirerad att röra på sig! / Shalini

När jag går från ZUMBAN känner jag mig så glad och stark. Längtar till varje tillfälle. / Lena 68 år.

ZUMBA är så roligt och man får massa härligt energi/Sofie