JUMPING®Fitness Kursstart vecka 34 – 42

(Uppehåll v.41 Träningsresa)

KURS 8 veckor:

Kurs: Måndag kl:17.00 – 17.45.

Kurs: Onsdag kl.19.00 – 19.45.

Kurs: Torsdag kl.17.00 – 17.45

Kostnad kurs 8 veckor: 1495:- 

DROP – IN: 230kr per pass i mån av plats.

Välkommen med din bokning: camilla@coachcamon.nu

*Med reservation för eventuella ändringar.

JUMPING®Fitness

Otroligt skonsam träning, bra för hela kroppen och allt till medryckande musik i ett härligt ”grönskimrande” rum. Studsmattorna har handtag att hålla i.

Inga förkunskaper eller tidigare träningsvana krävs.

Välkommen att prova-på ett pass kostnadsfritt innan du bokar dig för en kurs.

JUMPING®Fitness ett dynamiskt träningssystem som genomförs  på specialutvecklade JUMPING®PROFI studsmattor.

Det är en kombination av snabba och långsamma hopp, jogging och snabba spurter. Hela kroppen stärks och dessutom är det tre gånger så effektivt som jogging, och den konstanta variationen av gravitationen där fler än 400 muskler spänns och slappnar av samtidigt. Det är mer än de flesta uthållighetssporter.

JUMPING®Fitness har inga svåra koreografier utan bygger på enkla hopp och är en effektiv, spännande och roligt träningsform oavsett om du är nybörjare eller erfaren.

Du stärker hela kroppen genom olika hopp, övningar och stretching och är perfekt för ALLA, de som vill gå ner i vikt, vill bli fastare i kroppen, forma kroppen och få en bättre kondition. Samtidigt fyller du på med ny härlig energi och känner dig glad och välmående!

JUMPING®Fitness är en väldigt skonsam träningsform, så även för dig med knä, höft eller andra problem kan med största sannolikhet JUMPA, då mattan tar emot stötarna vilket ger den mjuka och skonsamma effekten på kroppen.

JUMPING®Fitness stärker både kropp och knopp, du tränar samtidigt som du har roligt tillsammans med andra. Naturligtvis till härlig medryckande musik!

Let’s JUMP!

Vi ses på Prästgatan 51 i Östersund. 2 tr ner.

Dusch, toa och omklädningsrum finns.

*Kursavgiften inbetalas innan kursstart till:

SWISH: 123 349 19 74
Swisch Coachcamon

Konto Handelsbanken: Clearing: 6361 konto: 967 083 478.

Du behöver inte betala för något medlemskap när du tränar hos STUDIO Coach CamOn utan du investerar i den träning du längtar till. Den träning som blir av!

Bokning och kontakt:

070 -475 71 41
camilla@coachcamon.nu