NY TERMIN STARTAR v.35 – 2024. 

Välkommen att boka din plats. Begränsat antal platser.

Pink Gloves Boxing är träning för tjejer i grupp. Du tränar med samma gäng hela terminen.
Vårt koncept bygger på idéen att vi alla har en champion inom oss.
En champion som är lika unik som dig och som vi tillsammans lockar fram med vår träning.


Pink Gloves Boxing kräver inga som helst förkunskaper. Träningen utgår från ditt nuläge där du är och dina förutsättningar och mål. Ni är samma gäng tjejer som tränar tillsammans terminsvis och kör träningspass fulla av träningsglädje i en positiv och inspirerande gemenskap och trygghet. 

Pink Gloves Boxing Vi lär vi oss grunderna i boxningstekniken och sätter gradvis ihop olika slag och rörelser till kombinationer. De efterföljande terminerna finslipar vi på tekniken, lär oss nya mer komplexa rörelser och övar in fler och längre kombinationer.

Varje termin avslutas med en gradering där du som medlem får testa dina gränser och uppleva den utveckling som dina ansträngningar under terminen har lett fram till.

Alla tjejer från 15 år är välkomna att träna Pink Gloves Boxing. 

KONCEPT:

Pink Gloves Boxings vision grundar sig i att varje människa har en inneboende potential. Vi utmanar oss själva och inspirerar varandra till att utvecklas och nå vår fulla potential. Vi tror på att självkänsla kommer inifrån och inte är något du får automatiskt av att förändra ditt yttre. 

Pink Gloves Boxing är träning i mindre grupp där du får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning utan att behöva sparras mot någon eller riskera att bli slagen. I gruppen skapar vi tillsammans en trygghet där vi vågar utmana oss själva och peppa varandra. Teamkänslan gör att vi anstränger oss mer och når ännu längre. Ditt deltagande bidrar till allas upplevelse och utveckling på samma sätt som deras gör detsamma för dig.

Pink Gloves Boxing lägger stor vikt vid att ständigt finslipa din boxningsteknik. För varje termin möter du nya tekniker och ställs inför mer komplexa kombinationer allt eftersom dina färdigheter utvecklas. Det är en fantastisk känsla att få uppleva sin egen utveckling genom att klara av något man tidigare ansett vara långt bortom möjligheternas gräns.

 

Vårterminen startar vecka 2 och pågår tom vecka 23.

Träningskväll Tisdagar kl.18.30 – 20.00.

Vårterminen är 20 veckor = 20 träningspass a’ 90 min per pass. 

 

Kostnad: 4495kr för terminens alla träningspass. (149kr per pass)

*Du kan dela upp din betalning 1-4 gånger.

Kostnad Utrustning:

Enbart svarta lindor 250kr. 

Startkitt PGB handskar svarta och lindor 550,- 

*Handskar och lindor finns även att låna i STUDION.

 

Vid gradering och terminsavslutning beställer du din eventuella uppgradering utav utrustning för kommande termin till självkostnadspris. (Detta gäller ifrån Termin 2)

Termin 2: Rosa lindor: 250,-

Termin 3: Rosa handskar 450,-

Termin 4: Rosa Mitsar 450,-

Termin 5: Lindor rosa med svarta ränder 250,-

Termin 6: Heart of a Champion Gloves 450,-

Termin 7: Heart of a Champion Mits 450,-

 

Du betalar ej för något medlemskap när du tränar hos STUDIO Coach CamOn utan du investerar i den träning som blir av, den träningen du längtar till!

 

*Kursavgiften inbetalas till:

SWISH: 123 349 19 74 
Swisch Coachcamon

Konto Handelsbanken: Clearing: 6361 konto: 967 083 478.

http://www.coachcamon.nu/priser/viktig-information

Bokning och kontakt:

070 – 475 71 41
camilla@coachcamon.nu

Referenser från deltagare: