NY TERMIN STARTAR ht 2023.  Välkommen att boka din plats!

Pink Gloves Boxing är boxningsträning för tjejer i liten grupp.
Vårt koncept bygger på idéen att vi alla har en champion (mästare) inom oss.
En champion som är lika unik som dig och som vi tillsammans kan locka fram i vår träning.

Pink Gloves Boxing kräver inga som helst förkunskaper. Träningen utgår från där du är och från dina förutsättningar och mål. Ni är samma gäng tjejer som tränar tillsammans terminsvis.

Varje termin tränar du två dagar i veckan i 15 veckor. Sammanlagt 30 träningspass á 60 minuter fulla av träningsglädje och personlig utveckling i en positiv och inspirerande gemenskap. 

Pink Gloves Boxing Under den första terminen (T1) lär vi oss grunderna i boxningstekniken och sätter gradvis ihop olika slag och rörelser till kombinationer. De efterföljande terminerna finslipar vi på tekniken, lär oss nya mer komplexa rörelser och övar in fler och längre kombinationer.

Varje termin avslutas med en gradering där du som medlem får testa dina gränser och uppleva den utveckling som dina ansträngningar under terminen har lett fram till.

Alla är välkomna att träna Pink Gloves Boxing.

KONCEPT:

Pink Gloves Boxings vision grundar sig i att varje människa har en inneboende potential. Vi utmanar oss själva och inspirerar varandra till att utvecklas och nå vår fulla potential. Vi tror på att självkänsla kommer inifrån och inte är något du får automatiskt av att förändra ditt yttre. 

Pink Gloves Boxing är träning i mindre grupp där du får tillgång till boxningens effektiva och roliga träning utan att behöva sparras mot någon eller riskera att bli slagen. I gruppen skapar vi tillsammans en trygghet där vi vågar utmana oss själva och peppa varandra. Teamkänslan gör att vi anstränger oss mer och når ännu längre. Ditt deltagande bidrar till allas upplevelse och utveckling på samma sätt som deras gör detsamma för dig.

Pink Gloves Boxing lägger stor vikt vid att ständigt finslipa din boxningsteknik. För varje termin möter du nya tekniker och ställs inför mer komplexa kombinationer allt eftersom dina färdigheter utvecklas. Det är en fantastisk känsla att få uppleva sin egen utveckling genom att klara av något man tidigare ansett vara långt bortom möjligheternas gräns.

 

Vårterminen startar vecka 2 – 2023. Uppehåll v. 10 Sportlov och v.15 Påsklov!

Träningskvällar är Tisdagar och Torsdagar.

T1-T7 – Mixad grupp:

Tisdagar kl. 18.30 – 19.30.
Torsdagar kl.18.30 – 19.30. 

En termin är 15 veckor = 30 träningspass a’ 60 min per pass.

Kostnad: 4295kr för terminens 30 träningspass.

Du kan dela upp din betalning 1-4 gånger.

Termin 1: Ni får ert startkit med lindor, boxhandskar, PGB-påse.

Termin 2. Ni får era rosa lindor. Termin 3. Ni får era rosa handskar. Termin 4 ni får era rosa mittsar.

Termin 5 ni får era svarta lindor med rosa stripes. Termin 6 får era Heart of a Champion Gloves.

Termin 7 får era Heart of a champion Mits.

Du behöver inte betala för något medlemskap när du tränar hos STUDIO Coach CamOn utan du investerar i den träning som blir av! 

*Kursavgiften inbetalas till:

SWISH: 123 349 19 74 
Swisch Coachcamon

Konto Handelsbanken: Clearing: 6361 konto: 967 083 478.

http://www.coachcamon.nu/priser/viktig-information

Bokning och kontakt:

070 – 475 71 41
camilla@coachcamon.nu

Referenser från deltagare: