Hej och välkommen.

Trevligt att du har hittat hit och så bra att du tagit de första stegen och fattat beslutet, att förbättra din hälsa och livsstil. Att du är redo att sätta gång!

På ett personligt sätt erbjuder jag dig att uppnå en bättre hälsa. Att göra DIN livsstilsförbättring.
Att göra små ändringar i din vardag, som inspirerar dig till ytterligare förändringar och förbättringar i din livsstil.
Du kommer få uppleva att dina nya insikter, och att ditt ”varför” ger dig drivkraften att skapa nya vanor, att du når dina drömmar och dina hälsomål!

Tillsammans kommer vi se över dina vanor, och du kommer uppleva nya olika utmaningar i din vardag, också med en varierad touch på träningen.
Som din personliga hälsocoach online, inspirerar och motiverar jag dig, och vi jobbar tillsammans för att du ska få mer lust, kraft och energi i ditt liv, helt enkelt orka ha roligt också. Du kommer uppleva en känsla av helhet och balans i ditt liv!

Du kommer få det stöd du behöver, bli peppad och ha mig som din inspiratör så du håller dig motiverad och behåller ditt fokus!

Med min omtalade energi, lust och inspiration coachar jag dig!
Vi tränar tillsammans där det är möjligt, annars följer jag dig via vår chatt.
Du väljer själv om du tränar ute, inne själv eller i grupp med andra. Du väljer om du vill träna hemma, i skogen, på gymmet eller där du hittar en bra plats för just dig och din träning.

Kontakta mig per telefon för en konsultation. Första samtalet, 30 minuter bjuder jag på!
Vi börjar med att göra en NU-lägesanalys, och kommer fram till vilken variant av coachning som passar just dig bäst.
Vi ses och har kreativa startsamtal där möjlighet finns, övriga coach samtal sker via tex. Skype, Facebook eller telefon.

Repetition är nyckeln till att lära sig nya saker och tankar, så låt inte dina nuvarande resultat påverka din framtid!!